Ljetni nastupi Kemala Montena privlače publiku

A. R.
Ljetni nastupi Kemala Montena privlače publiku

Ljetna turneja Kemala Montena po Crnoj Gori i Crnogorskom primorju, koja je počela 24. jula koncertom u Plavu na "Danima borovnice", nastavljena je koncertima u Ulcinju, Kotoru, Herceg Novom, Baru, Trebinju, Petrovcu...

Monteno je turneju završio koncertom u Novom Pazaru u okviru festivala Stari Grad. Ono što je bila novina na njegovim nastupima je specijalni gost, mladi pjevač Dušan Svilar. Osim pjevanja, Svilar je pokazao umijeće sviranja na klaviru.
- Koncerti su bili više nego uspešni, gde god su nastupali tražila se karta više. Osim Kemala Montena publika je sa oduševljenjem dočekala i mladog Svilara, pred kojim je očito duga i uspešna karijera - rekao je producent Dragoslav Gane Pecikoza, koji je organizovao Montenovu turneju.
Pecikoza je potvrdio da će uz dogovor sa Sašom Popovićem u okviru "Grandove" produkcije voditi karijeru Dušana Svilara. Već je u fazi izbora kompozicija za novi Svilarov CD, koji treba da se pojavi na tržištu do kraja godine.
Takođe, Kemal Monteno se sprema za turneju po Hrvatskoj, gdje će mu specijalni gost na svim koncertima biti Dušan Svilar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana