Liona Luis i Džastin Timberlejk snimaju duet

Glas Srpske
Liona Luis i Džastin Timberlejk snimaju duet

Britanska pjevačica Liona Luis i američka pop zvijezda Džastin Timberlejk uskoro će snimiti duetsku pesmu, rimejk hita Vitni Hjuston iz filma "Tjelohranitelj", pjesmu pod nazivom "I will always love you".

Pobjednica muzičkog takmičenja "X factor" i zvijezda hit singla "Bleeding love" i Timberlejk, narednog mjeseca ulaze u studio gdje će snimiti baladu koju je napisala Doli Parton.
- Numeru će Liona i Džastin početi da snimaju čim budu pronašli malo slobodnog vremena. Oni međusobno veoma poštuju ono što rade i ova saradnja će udahnuti novi život ovom velikom hitu - rekao je neimenovani izvor.

Liona je svoj prvi album "Spirit", koji je postao najprodavaniji album u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj ikada, izdala u novembru 2007. godine, a u Sjedinjenim Američkim Državama objavljen je u aprilu prošle godine i zauzeo je prvo mjesto na listi albuma Bilbord "Top 200". Luis je tako postala prvi britanski izvođač čiji je debitantski album zauzeo prvo mjesto na listi najprodavanijih albuma SAD. Njen album je dostigao prvo mjesto na listama najprodavanijih albuma na tri kontinenta i u devet zemalja, a Luis je tako postala najuspješniji umjetnik koji se proslavio uz pomoć jedne emisije za talente.

Leona Lewis - Bleeding Love /video/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana