Legende od Trebinja do Zvornika

S. S., R. Mi.
Legende od Trebinja do Zvornika

Beogradska grupa "Legende" nastupila je ovog vikenda u okviru programa Trebinjskih ljetnjih svečanosti na Trgu slobode u ovom gradu, kao i na manifestaciji "Zvorničko kulturno ljeto".

 
"Legende" su do sada objavile 17 albuma i nastupile na blizu 1400 solističkih koncerata, od Australije do Amerike. Samo u beogradskom Centru "Sava" nastupali su 40 puta. Koncert na Trgu slobode bio im je treći nastup u Trebinju.

Trebinjski platani su plesali u ritmu "Legendi". Brojni Trebinjci, od 7 do 77 godina, ljubitelji muzike ove kultne grupe ponovo su poslije pet godina uživali u romantičnim notama.

- Čast nam je i zadovoljstvo da ponovo budemo u Trebinju, u jednom od najlepših gradova uopšte. Ono što je nama bitno jeste da grupa "Legende" još uvek, posle toliko godina, ima da kaže nešto novo, da publika reaguje na našu muziku - rekao je vokal grupe "Legende" Ivan Milinković na gostovanju u Trebinju.

Poznate hitove "Legendi" pjevali su i stari i mladi Zvorničani, a muzičari su se potrudili da prirede koncert kakav zaslužuje tamošnja publika.

Organizator "Zvorničkog kulturnog ljeta" koje je održano na ljetnjoj pozornici na gradskoj plaži i platou ispred "Kasine" bila je opština Zvornik, a pokrovitelj Vlada Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana