Lavirint Van Goga u Prijedoru

S.T.
Lavirint Van Goga u Prijedoru

PRIJEDOR - Grupa "Van Gog" gostovaće 3. jula u prijedorskom klubu "Lajf", što je već postalo tradicija u ovom gradu. Iz "Lajf" kluba za ljeto najavljuju koncerte zanimljivih grupa i pjevača sa prostora bivše Jugoslavije.

U ovom poznatom sastajalištu mladih u Starom gradu četvrti biće organizovan serijal koncerata pod nazivom "Prijedorske ljetnje noći". Ovaj serijal bi trebao početi  26. juna za kada organizatori najavljuju dolazak i nastup "Yu" grupe.

"Van Gog" već dvije godine za redom, na istom mjestu, oduševljava Prijedorčane svih generacija svojom svirkom. Publika   prepoznaje energiju koju ovi rokeri tokom nastupa  ne štede i uzvraća  istom mjerom, tako da su njihovi koncerti prethodnih godina ujedno i dobra pozivnica da se i to ljetnje veče provede u društvu Đuleta, Srbe i Cvike koji će ovog puta promovisati novi album pod nazivom "Lavirint".

Da će biti vrijedno poslušati novi album grupe "Van Gog" govore i neke pozitivne kritike koje su se već mogle čuti, iako je promocija počela početkom maja .Tako se već ističe da je na novom disku "Van Gog"  uspio da zadrži sve dobre osobine - najprije energiju i sugestivnost - koje ga čine prepoznatljivim, ali i da jednostavnim rok obrascima, koji su temelj svih njihovih albuma. Uz to, Đule je, prvi put u karijeri, sa nekim podijelio prostor ispred svog mikrofona. Učinio je to s Ramirezom u pjesmi "Meni nije ni do čega", direktnoj refleksiji neveselih okolnosti u kojima živimo.

Kao zagrijavanje za vruće prijedorsko ljeto, u "Lajf" klubu već sutra uveče gostuje francuska grupa "Garaž". Riječ je o rok grupi iz pokrajine Provansa, koja se nalazi na promotivnoj turneji po nekoliko evropskih država, Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji i BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana