Laka najbolji među najboljima

Glas Srpske
Laka najbolji među najboljima

Povodom proglašenja Elvira Lakovića Lake za najboljeg izvođača MTV Adria za 2008. godinu, ovaj muzičar se obratio predstavnicima medija koji su prisustvovali konferenciji za novinare održanoj u "Coloseum Clubu " u Sarajevu.

Uz Laku, govorila je i njegova sestra i prateća pjevačica Mirela Laković. Laka je dobitnik priznanja "The Best Adria Hit " za 2008, a izabrali su ga glasači putem Interneta i SMS poruka. U konkurenciju za ovogodišnju nagradu bile su grupe "Jinks", TBF, "Leloojamais" i hip-hoper Marčelo.

Dosadašnji regionalni dobitnici ovog prestižnog priznanja bili su članovi grupe "Siddharta" (2005.), Aleksandra Kovač (2006.) i "Van Gog" (2007.). Na konferenciji za novinare Laka se zahvalio svim svojim glasačima što su doprinijeli da osvoji ovo vrijedno priznanje. Nagrada će biti uručena u Liverpulu, gdje će se 6. novembra održati dodjela MTV evropske nagrade. Na dodjeli nagrade u "Liverpool Echo Arene" uživo će nastupiti Pink, "The Killers ", "Kid Rock " i "Duffy", a među prezenterima će biti i Beyonce, "Tokyo Hotel ", "Grace Jones ", "Sugarbabes" i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana