Kultni rep duo “Who See” objavio album “Kako jeste i kako je moglo”

B.P.
Kultni rep duo “Who See” objavio album “Kako jeste i kako je moglo”

BUDVA -Kultni crnogorski hip-hop tandem “Who See”, pod etiketom “Klapa Muzik”, objavili su novi album “Kako jeste i kako je moglo”.

Dejan Dedović, poznat kao Deduh, i Mario Đorđević, poznat kao Nojz, su pripremili obilje zanimljivog materijala za svoju publiku, a ovaj projekt se izdvaja i po upečatljivim kolaboracijama.

Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene: Senidah, Random, Edo Majka, Alehandro Buendija, Nigor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i “Đango HiFi kolektiv”. Nakon niza singlova u prethodnih nekoliko godina, ovo je prvi album koji su “Who See” objavili nakon “Pamidora” iz 2017. godine.

Album u njihovom stilu kombinuje moderne i stare rep stilove uz autentičnost stihova i specifičan humor te dubok osvrt na društvene momente. Njihove rime često sadrže duhovite i inteligentne igre riječima, čime stvaraju osvježavajuću dozu humora. Istovremeno, njihove pjesme sadrže dublje poruke i kritike koje se tiču društvenih tema i aktuelnih dešavanja. Album ima 14 numera i dostupan je na službenom “Jutjub” kanalu benda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana