Konstrakta predstavila novi singl “Zabava”, a šta kaže o značenju pjesme

B. P.
Konstrakta predstavila novi singl “Zabava”, a šta kaže o značenju pjesme

BEOGRAD - Muzičarka Ana Đurić Konstrakta, jedna od najistaknutijih umjetnica na regionalnoj pop sceni, predstavila je svoj novi singl “Zabava”, koji donosi jedinstven zvuk svojstven njenom autorskom radu.

Na pitanje o značenju pjesme Konstrakta nije dala detaljnu izjavu već je samo kratko rekla: “Nemam vremena za to, nemam vremena ni za što, moram se zabavljati”.

Umjetnica je poznata po tome što kroz pjesme progovara o važnim društvenim temama, a singl “Zabava” nije izuzetak. Pjesma istražuje zabavu kao najmoćniji alat modernog svijeta, koji nadilazi i prisvaja sve aktivnosti, čini nas pasivnima i iscrpljuje. U svijetu u kojem zauzimamo stavove, identitete, svrstavamo se i vjerujemo, pjesma naglašava kako se suštinski i u stvarnosti ništa ne događa.

Autori su Ana Đurić Konstrakta i Milovan Bošković, dok aranžman uz njih dvoje potpisuju Jovan Antić i Ivan Bon. Tekst pjesme napisala je sama Konstrakta, što dodatno naglašava njen lični pečat i stav. Singl “Zabava” nastao je u kultnom studiju “Gruvlend”, a objavljuje ga pod distribucijom “Virdžin”, koji je dio velike kompanije “Universal”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana