Koncerti zakazani do maja 2012.

Sanja Jokić
Koncerti zakazani do maja 2012.

Nastavljam drugi krug turneje “Mafija kafe” i sudeći prema reakcijama, publika me je izuzetno željna. Imam zakazane koncerte sve do maja 2012. godine.

Rekla je to za “Glas Srpske” pop pjevačica Ana Nikolić, koja se ovih dana vratila na scenu poslije nekoliko mjeseci pauze.

- Prvom prilikom dolazim kod vas, jer obožavam publiku iz Banjaluke. Takođe, samo vama ću otkriti da već prikupljam pesme za novi album - istakla je Ana.

Naglašava da je dugu pauzu napravila zato što je u jednom trenutku osjetila izuzetnu preopterećenost.

- Počela sam da zaboravljam u kom gradu ležem, a u kom se budim. Dešavalo se da imam i po četiri-pet nastupa sedmično, a to je zaista preveliki napor. A s obzirom na to da volim da publici uvek pružim maksimum, da ne bih dolazila na koncerte umorna i loše raspoložena, shvatila sam da je vreme da odem na odmor. Sada sam spremna i orna za rad - kaže Ana.

Dodaje da kod nje “ne prolazi” niko ko je loše volje i zlurad, jer posljednjih mjeseci “živi bajku i ne želi da je iko kvari”.

Naglašava da joj snagu za opstanak na muzičkoj sceni daje bezuslovna ljubav koju osjeća prema pozivu kojim se bavi, a da su njeni izleti u glumački svijet “uglavnom bili iz hobija i ništa ozbiljno”.

Ana tvrdi i da je ne dotiču priče iz “žute” štampe u kojima je često povezuju sa bogatim “sponzorima” koji joj kupuju sve i svašta.

- Ta priča je toliko deplasirana. Ne borim se protiv toga, jer je evidentno koliko radim - istakla je Ana.

Otkrila je da za sada uživa u ljubavi i ne razmišlja o stvarima kao što je majčinstvo.

- Ipak, podrazumeva se da priželjkujem da se ostvarim u toj predivnoj, životnoj ulozi. Udaja mi nije prioritet. Kad bude biće - naglašava Ana.

Ana smatra da u životu odlično “pliva”, ali da je “bezbroj puta platila ceh svoje pretjerane iskrenosti”.

- Dok pojedini lažno kreiraju sliku o sebi kao o bezgrešnim zvezdama koje nemaju “putera na glavi”, ja sam davala na tacni i šta treba i šta ne treba. Međutim, s druge strane imam isto toliko pozitivnih komentara koji kažu da sam jedna od retkih javnih ličnosti koja ne glumi, ne folira se, već je maksimalno prirodna i neposredna. Ne volim maske - kaže Ana.

Ističe da smatra da je zapravo to daleko poštenije nego da glumi, kalkuliše i folira se.

-         Uostalom, moja publika to voli i veoma često mi udeljuju komplimente upravo na račun toga što sam prirodna i spontana - kaže Ana.

Kazna

Ana voli da putuje na egzotične destinacije, na kojima je doživljavala razne zanimljive situacije.

- Ima ih bezbroj, ali najbolje pamtim kada sam platila kaznu od sto dolara, jer sam htela da napravim provokativne fotografije na Maldivima, te sam na pustoj plaži rukama sakrila grudi. Golotinja je tamo zabranjena. A ispostavilo se da plaža nije baš tako pusta - kaže Ana kroz smijeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana