Koncert Crvene jabuke u Banjoj Luci

Mirna Pijetlović
Koncert Crvene jabuke u Banjoj Luci

Povodom obilježavanja 25 godina djelovanja i postojanja sarajevske pop-rok grupe "Crvena jabuka", u okviru regionalne turneje koja je počela krajem prošle godine u Sarajevu, Žera i ekipa će i Banjolučane počastiti rođendanskim koncertom 8. juna u "Akvani".

U organizaciji "Kvin estrade" iz Banje Luke na čelu sa Zoranom Đurićem, svim ljubiteljima ovih starih romantika, poslije Tuzle i Bihaća, obećavaju dobru rođendansku zabavu "Crvene jabuke" i u gradu na Vrbasu.

- Iza "Crvene jabuke" je 25 godina rada, 15 albuma i preko 200 pjesama koje se generacijama pjevaju sa puno energije i ljubavi. Svu tu energiju prenijeće i na banjolučku publiku - najavio je Đurić.

Frontmen "Crvene jabuke" Dražen Žerić Žera istakao je da će koncertom u Banjoj Luci pokušati da naprave presjek 25-godišnje karijere.

- Ne bih da otkrivam repertoar, ali pokušaćemo da odsviramo pjesme koje svi rado slušaju i još uvijek vole, a koje se često nalaze na našim repertoarima - rekao je Žera i dodao da još uvijek ne može da potvrdi koji će to gosti uveličati koncert "Crvene jabuke" u Banjoj Luci.

Kako su najavili organizatori, karte se već nalaze u pretprodaji, a mogu se kupiti ispred robne kuće "Boska" i na blagajni "Akvane" po cijeni od deset maraka. Svi oni koji karte nabave u pretprodaji dobiće na poklon DVD "Crvene jabuke" sa koncerta u Sarajevu i još mnogo drugih nagrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana