Kajli Minog vlasnica hita decenije

Glas Srpske
Kajli Minog vlasnica hita decenije

Pjesma "Can’t get you out of my" Kajli Minog proglašena je za najslušaniju pjesmu u proteklih deset godina.

Muzički mega hit iz 2001. godine je najviše puta emitovan na radio i televizijskim stanicama u posljednjoj deceniji, rezultati su istraživanja koje je sprovela britanska asocijacija kompozitora i izdavača "Performing Right Society".

Na drugom mjestu najslušanijih pjesama našla se numera "Toxic" Britni Spirs, a na trećem "Angels" Robija Vilijamsa iz 1997. godine.
U posljednjih deset godina smo najviše pjevušili i "Superstar" od Džamelije i "Just a little " od Liberty X.

Kajli Minog je australijska pop pjevačica i glumica. U Velikoj Britaniji je sa svojih 29 top deset singlova najuspješnija pjevačica poslije Madone, a širom svijeta prodala je do sada 90 miliona singlova i 200 miliona albuma.

Nakon što su je na početku karijere više puta kritičari opisivali kao "drugorazrednu Madonu", etablirala se s Intimate & Live kao uspješna koncertna umjetnica, koja je stalno prisutna na pozornici i za razliku od nekih drugih pjevačica stvarno pjeva uživo.

Engleski muzički magazin "Lj" je Kajli uvrstio na spisak "50 Bands to See Before You Die". Njene turneje postajale su sve raskošnije, a u dizajnu scenske garderobe učestvovali su, između ostalih, i poznati modni kreatori Dolče i Gabana, Karl Lagerfeld i Džon Galijano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana