Još jedan povratak posrnule pop princeze

Sanja Jokić
Još jedan povratak posrnule pop princeze

Poslije svih skandala, uspona, padova, slomova i nekoliko pokušaja da oživi gotovo ugašenu karijeru, američka pop zvijezda Britni Spirs ponovo se vratila na scenu u velikom stilu.

Iako su je paparaci nekoliko godina hvatali u zapuštenim izdanjima, Britni je nedavno na dodjeli MTV video-nagrada pokazala da je vratila atraktivni izgled, po kojem je nekad bila prepoznatljiva. Na toj je manifestaciji nagrađena za životno dostignuće i najbolji spot, a njeni saradnici tvrde da mjesecima naporno vježba i pleše.

Slavna pjevačica ovog mjeseca započinje i dugoočekivanu jesenju evropsku turneju, koju će "otvoriti" nastupom pred ruskom publikom, a Zagrepčani će imati priliku da je gledaju i slušaju 1. oktobra u "Areni".

Britni na turneji promoviše svoj sedmi studijski album "Femme fatale", koji je objavljen ove godine.

Da joj je ova godina, za razliku od prethodnih, prilično uspješna, pokazuje i anketa muzičkog magazina "Bilbord", u kojoj je pobijedila u nekoliko kategorija - omiljeni album, najbolja pjesma, spot i koncertna turneja.

Britni se navodno u junu ove godine vjerila sa svojim bivšim menadžerom Džejsonom Trevikom.

Ipak, Britni je zbog svog dosadašnjeg ponašanja i dalje pod potpunom kontrolom svojih roditelja. Iako ima skoro trideset godina i dvoje djece, o pjevačici brine njen otac, koji joj je čak oduzeo mobilni telefon.

Britni, koja je poslije prvog singla "Baby one more time" 1998. godine postala međunarodna zvijezda, posljednjih godina je bila u velikim problemima. Odlazak na brojne rehabilitacije, dva braka i dva razvoda, brijanje glave, oduzimanje djece, samo su neki od skandala koje je priredila.

Ipak, mnogi očekuju da će ovog puta uspjeti da se vrati na sam vrh muzičke scene, na kojem se godinama nalazila.

Rođendan

Britni će se naći na naslovnici oktobarskog broja časopisa "Glamur". U ekskluzivnom intervjuu, koji je dala za britansko izdanje ovog magazina, ispričala je kako se osjeća pred svoj trideseti rođendan, koji će proslaviti početkom decembra.

- Mislim da s godinama postajem mudrija. Jedva čekam moj trideseti rođendan. Zaista sam uzbuđena. Definitivno ću ga proslaviti, a sigurno ću uraditi nešto spektakularno - rekla je Britni.

Britni je otkrila i da priželjkuje da se na njenom koncertu pojave britanski princ Vilijam i njegova supruga Ketrin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana