Izabrani učesnici Jelen Demofesta

Glas Srpske
Izabrani učesnici Jelen Demofesta

Stručni žiri za izbor bendova koji će se predstaviti na ovogodišnjem "Jelen Demofestu" završio je sa preslušavanjem 876 numera koje su stigle od 438 bendova iz šest zemalja regiona. Žiri je odabrao trideset najboljih za učešće na "Jelen Demofestu" od 27. do 29. jula na tvrđavi Kastel, među kojima su bendovi "As I fall" iz Banjaluke, "Big Bug" iz Pirota, "Knapp" i "Downstroy" iz Kikinde, grupe "Nova" i "MO" iz Novog Sada, "Plišani mališani" iz Gornjeg Milanovca, "Joko Ono" iz Ljubljane, te "Plastic Sunday" iz Niša.

Iz Beograda će nastupiti bendovi "Kriške", "Ola Horke", "Fandango", "Bitipatibi", "Endorsment deal", "CanNot" i "The Schrebers", a iz Zagreba bendovi "Kevlar bikini" i "Superbrands".

Na "Demofestu" će učestvovati i grupe "Against them all" iz Bitola, "El shutt" iz Splita, Punčke iz Vinkovaca, "Condor skye" iz Varaždina, "Beta Bombe" iz Brača, "Babylon orchestra" iz Lazarevca, te "Blaya dub playa" iz Zemuna.

Iz Podgorice će se predstaviti "Indigo bop", a iz Sarajeva grupa "Aesthetic empathy". Grupe "Gligor Kondovski" iz Tetova, "New Citizens" iz Novog Mesta i "Dub Rebellion" iz Brčkog, takođe će učestvovati na ovogodišnjem "Demofestu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana