Ispovjedanje uplakane i usamljene Bijons

Glas Srpske
Ispovjedanje uplakane i usamljene Bijons

Iako većina smatra da je njen život savršen, popularna pjevačica Bijons Nouls otkrila je da se ponekad osjeća usamljeno, neispunjeno i "robom svog uspjeha". "I Am ... World Tour" naziv je novog DVD izdanja u kojem otkriva da nije lako biti Bijons, inače deveta žena na "Forbsovoj" listi najmoćnijih žena svijeta.

- Željela sam da pokažem ljudima ko sam ja. Vidjećete suze i čućete sve što me zaista muči. Hiljadu puta sam se osjetila usamljeno tokom turneje, a jedan od tih momenata sam zabilježila i na ovom filmu. Znam da nije u redu preispitivati Boga i njegove odluke, ali nekoliko puta sam se, upravo zbog te samoće, pitala: "Bože, zašto ja? Zašto si mi dao ovakav život?" - prenijele su agencije riječi popularne R'n'B pjevačice.

Pjevačica koja je u braku sa producentom Yej Zijem istakla je da je ovaj film suviše ličan da bi dozvolila da na njemu radi neki režiser. Bijons, koja je prodala više od 11 miliona albuma, kaže da joj je najteži klip bio tokom boravka u Kini.

- Bio je jedan trenutak tokom mog boravka u Kini. Bila sam u ogromnom apartmanu i gledala sam kroz prozor. Vidjela sam hiljade ljudi koji šetaju i bilo mi je teško da povjerujem kakav život vodim. Osjetila sam se usamljeno i jako sam željela sa nekim da razgovaram. Onda sam sjela za kompjuter i počela sam da pričam - izjadala se Bijons.

Pjevačica otkriva u specijalu sa koncerta da sada više cijeni svoj položaj nego u mlađim danima.

- Sada, kada osvojim šest "Gremija" tokom jedne večeri, znam kako da uživam u svakoj sekundi. Svjesna sam koliko je to nevjerovatno iskustvo - jedna je od rečenica iz filma.

Takođe, govori i o tome da bi jednog dana željela da postane majka i da se taj dan bliži.

- Jedan od razloga zašto nisam rodila dijete za sada jeste i taj što sam željela da uradim neke stvari prije nego što se posvetim majčinstvu. Vrlo sam blizu tom cilju - dodala je Bijons u filmu koji će nesumnjivo privući veliku pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana