I sa novim albumom u vrhu top-lista

Sanja Jokić
I sa novim albumom u vrhu top-lista

Treći studijski album sve popularnijeg američkog tinejdžerskog pop benda "Selena Gomez & the Scene" pod nazivom "When the Sun Goes Down", koji je objavljen 28. juna, već se pokazao kao veoma uspješan.

Za samo nekoliko dana od objavljivanja dospio je na čak četvrto mjesto Bilbordove top-liste najslušanijih albuma.

To je još jedan od razloga da mlada pjevačica Selena Gomez, koja je vođa, osnivač i pjevačica benda, bude i te kako zadovoljna ovom godinom.

Singl "Who Says", koji je najavio ovaj album, takođe je bio u vrhu Bilbordove top-liste, otkako je objavljen 14. marta.

Spot za ovu pjesmu na "ju-tjubu" pogledalo je više od 54 miliona posjetilaca, a singl je dostigao platinasti tiraž.

Singl je dobio uglavnom pozitivne kritike, a prodat je u gotovo milion kopija. Zanimljivo je da je ova pjesma bila među najslušanijima u Kanadi, Novom Zelandu, Njemačkoj, Irskoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Australiji i Austriji.

Drugi singl "Love You Like a Love Song" objavljen je 17. juna, a u prvoj sedmici bio je na 72. mjestu Bilbordove top-liste 100 najslušaniji. Spot koji je u javnost pušten 23. juna već je na "ju-tjubu" imao više od 12 miliona pregleda.

Bend, koji je nastao 2009. godine, osim Selene, čine Itan Roberst (gitara), Džoi Klement (bas), Greg Garmen (bubnjevi) i Dejn Forest (klavijature).

Debi album "Kiss & Tell" objavljen je krajem 2009. godine, već poetkom 2010. dostigao je zlatni tiraž, a singl sa albuma "Naturally" platinasti. Idući album benda "A Year Without rain", objavljen je u septembru 2010. godine i odmah se plasirao na četvrto mjesto Bilbordove top-liste.

"Selena Gomez & The Scene " nominovani su prije nekoliko dana za nagrade "Teen Choice", koje će biti dodijeljene 7. avgusta i to za najbolju grupu, za najbolju pjesmu "Who Says" i za najbolju ljubavnu pjesmu "Love You Like a Love Song".

Selena je nominovana i za najbolju TV glumicu u komediji za "Wizards od Waverly".

Selena

Selena Meri Gomez, koja će 22. jula proslaviti devetnaesti rođendan, trenutno je jedna od najpoznatijih javnih ličnosti na svijetu čija je karijera i dalje u usponu. Ona je i uspješna glumica i voditeljka.

Najpoznatija je po ulozi Aleks Ruso u Emijem nagrađivanoj Diznijevoj seriji "Wizards od Waverly". Nedavno je snimila i hit film "Monte Karlo". Snimila je i nekoliko solo singlova koji su takođe bili veoma uspješni.

Poznata je i kao djevojka Džastina Bibera.
Nedavno je izjavila da su joj muzički uzori Bruno Mars i Adel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana