Fanovi Marka bacili na koljena

Sanja Jokić
Fanovi Marka bacili na koljena

Najprodavaniji salsa umjetnik svih vremena, američki pjevač i glumac portorikanskih korijena Mark Entoni, poznat i kao bivši suprug holivudske dive i pop zvijezde Dženifer Lopez, ovih je dana medijsku pažnju privukao poslednjim hitom "Rain over me" koju izvodi sa hip-hop muzičarem Pitbulom.


Planetarnu popularnost Mark je stekao hitovima "You sang to me", "Tragedy", "I need to know", "I've got you"...a svjetske muzičke top-liste ponovo osvaja novim hit singlom.

Slavnog salsa pjevača koji je nedavno svoj rođendan proslavio koncertom u Majamiju, publika je sačekala pjesmom "Happy Birthday" što je latino muzičara bacilo na koljena.

Nakon što je imao tešku godinu koju su pratili tračevi o prevarama, odavanju alkoholu i na kraju razvod od Dženifer Lopez, pjevaču su fanovi priredili pravo pozitivno iznenađenje.
- Hvala na ljubavi i podršci, naročito tokom ove godine, to mi mnogo znači - rekao je proslavljeni umjetnik obožavaocima.

Poslije sedam godina braka tokom kojih su dobili blizance Emu i Maksa, slavni par Dženifer Lopez i Mark Entoni u julu ove godine su saopštili da je njihovom braku došao kraj.

- Oboje smo shvatili da nema dalje, tako da konačno razrješenje situacije ni za koga nije predstavljao preveliki šok. Takve stvari se dešavaju. To je bila odluka koju smo donijeli zajednički. Nije u pitanju nekakav posljednji ispraćaj našeg braka ili njegova sahrana. U pitanju su dvoje ljudi koji su zajedno došli do zaključka da njihova veza nije održiva takva kakva je - rekao je Mark.

Ovaj latino zavodnik sreću je tražio i u modnoj industriji te je tako početkom prošlog mjeseca lansirao sopstveni brend.

Prema ranijem planu, 7. septembra trebalo je da se u prodaji zajedno pojave "Jennifer Lopez Collection" i "Marc Anthony Collection". Međutim, poslije razvoda odlučili su da prekinu i poslovnu saradnju, pa se u prodavnicama u Nju Džersiju nedavno našla samo Markova kolekcija odjeće za muškarce.

Da Marku ni gluma nije strana govori i činjenica da je imao zapažene uloge u nekoliko popularnih holivudskih blokbastera poput "Zamjene", "Velike noći", "Hakera"...

Skandal

Mark i američki glumac Vil Smit nedavno su se našli u centru skandala kada je kao bomba odjeknula vijest da se Vil i Džejda Pinket Smit razvode poslije 13 godina braka, a da je kao glavni krivac obilježen upravo portorikanski pjevač.

Prvo su mediji Marka povezivali sa Džejdom, a potom i s Vilom.

Međutim, supružnici Smit su ove informacije demantovali tvrdeći da im je bivši suprug Dženifer Lopez samo porodični prijatelj i da od razvoda nema ništa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana