Eva Braun ima novi singl „Ti si sve“, uskoro i koncert

B.P.
Eva Braun ima novi singl „Ti si sve“, uskoro i koncert

BEČEJ - Slavni srpski pop sastav „Eva Braun“ objavio je novi singl „Ti si sve“, kojim je najavio koncert u beogradskom Domu omladine 14. februara, nakon tri godine pauze.

 

Ovo je prva nova autorska pjesma kultne grupe još od singla „Put za Lisabon“, snimljenog prije dvije godine sa Giletom iz „Električnog orgazma“, dok je novi koncert prvi nastup benda nakon humanitarnog unplagged koncerta iz 2019 godine.

„Eva Braun“ trenutno radi u sastavu Goran Vasović (vokal, gitara) Ljubomir Rajić (bubnjevi), Zvonko Stojkov (gitara), Goran Obradović (bas gitara) i Albert Šegerli (klavijature) a lider grupe Goran Vasović kaže da se bend doslovno zaželio živih svirki.

- Poslednji nastup u Beogradu smo imali u septembru 2019, unplagged humanitarni koncert, ali pravu svirku nismo imali u Beogradu sigurno četiri do pet godina. Tako da je velika pauza bila, zbog kovida i cele ove situacije, ali s obzirom koliko smo mi lenji nama je ta pauza i dobrodošla. Zvuči kao fraza, ali sad smo se zaista zaželeli svirke. Dokle će nas držati, videćemo. Nadam se da neće ostati samo na beogradskom koncertu i da će ćemo svirati u još nekim gradovima u Srbiji – kaže Goran Vasović.

„Eva Braun“ će na koncertu u Domu omladine napraviti presjek karijere, od „Prisluškivanja“, preko za bend prelomnog albuma „Pop Music“ (1995), do singlova iz poslednjih nekoliko godina, kada su objavljeni „Put za Lisabon“, „Rikošet“, „Kao kišna kap“ i „Dan posle“.

-Imaćemo goste, bend „Fjordovi“ iz Novog Bečeja, mlade snage, naše prijatelje. Ovo im je prvo prikazivanje beogradskoj publici. Zaista se zbog njih radujem. Vrede, odličan su bend - naglasio je Vasović.

Na novom singlu su gostovali Nemanja Nešić (akustična gitara), koji je odradio producentski dio posla i Svetozar Nešić (klavir), koji je zaslužan za aranžman. Posao oko pratećeg spota odradili su animator Dragomir Nikolić Čeda i snimatelj  Iva Tanacković te Studio „Radionica“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana