Enrike Iglesias sutra u Beogradu

Glas Srpske
Enrike Iglesias sutra u Beogradu

Popularni pjevač Enrike Iglesias, koji će održati koncert sutra uveče u Beogradskoj areni, stiže danas u 16.30 na VIP dio aerodroma "Nikola Tesla", javili su mediji iz Srbije.

Pet obožavalaca ili obožavateljki koji dođu sa najoriginalnijim transparentima dobiće mogućnost da upoznaju Enrikea na dan koncerta!
Koncert u Beogradskoj areni biće njegov posljednji nastup u Evropi, a u naredne dvije godine nema u planu da nastupa na starom kontinentu.
Iglesias, rođen 8. maja 1975,  najmlađe je dijete čuvenog španskog pjevača Hulija Iglesijasa i filipinske novinarke Izabel Prejsler. Do 1983. je živio sa majkom u Madridu, da bi se poslije toga preselio kod oca u Majami.
Prvi album, "Enrique Iglesias" izdao je 1995. godine i za samo mjesec dana je prodat u više od milion kopija.
Sa albumom "Vivir" iz 1997. godine, prvi put se dogodilo da prodaja španskog autora dostigne tiraže američkih zvijezda. Te godine kreće na prvu solo turneju, koja je bila rasprodata u 16 zemalja.
Uslijedili su albumi "Cosas del Amor ", "Enrique", koji je označio Iglesijasov "prelazak" na engleski jezik. Pjesma "Vailamos", sa saundtreka filma "Divlji divlji zapad", dospjela je na prvo mjesto američkih top lista i doprinijela je da Enrike Iglesijas postane mejnstrim. Ovaj album prodat je u preko 23 miliona primjeraka širom svijeta.

"Quizis", "7", "Insomniac", pregršt singlova na kojima je sarađivao i sa umjetnicima poput Kelis, samo su neki od albuma i hitova koje će publika moći da čuje na koncertu u Areni, a oni koji danas donesu interesantne transparente upoznaće muzičara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana