Džordž Kluni izlazi sa Paris Hilton

Glas Srpske
Džordž Kluni izlazi sa Paris Hilton

Američki tabloid "Life & Style" objavio je da Džordž Kluni izlazi sa Paris Hilton.

Prije Božića vidjeli su se navodno dvaput, jednom u društvu, drugi put nasamo. U holivudskom elitnom restoranu "Den Tana's" bili su na večeri, ali ne sami. Sa njima je bio Parisin prijatelj Dejvid Mejzel i reditelj Ridli Skot. Zbog toga se isprva naslućivalo da je povod zajedničkom druženju neki novi projekt. Činio se kao prvi dejt na koji su pozvali prijatelje kako to ne bi tako izgledalo.

Ako je i bio dejt, nije bio prvi jer je noć ranije, tvrde svjedoci, par viđen sam u "Whiskey Baru" hotela "Sunset Marquis ".

- Paris i Džordž sjedili su sami na piću i pričali su satima. Nisu ni shvatili da nisu sami u prostoriji. On nije skidao pogled sa Paris. Smijali su se i osmjehivali jedno drugome cijelu noć. Paris je flertovala, a Kluniju to nije smetalo - prenosi "Life & Styce" izjave svjedoka.

Mnogi smatraju da je Paris ispod svakog kriterija koje ima Kluni. Čak i ako je riječ isključivo o poslovnom sastanku, komentarišu američki mediji, zašto bi  Kluni ikad i za ikoju cijenu išta snimao s Paris Hilton? Zašto bi išta radio s Paris?!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana