Džej Lo uspješna uprkos svim problemima

Sanja Jokić
Džej Lo uspješna uprkos svim problemima

Ova godina je popularnoj američkoj pjevačici Dženifer Lopez na poslovnom planu bila i više nego uspješna, uprkos brojnim problemima i skandalima koji su je snašli zbog razvoda od pjevača Marka Entonija.

U aprilu je popularna Džej Lo objavila album "Love?" sa kojeg se odmah izdvojio singl "On the Floor" koji je snimila sa reperom Pitbulom. Pjesma je odmah postala planetarno popularan hit koji sedmicama nije silazio sa muzičkih top lista. Održala je i nekoliko više nego uspješnih koncerata, a ove sedmice se pojavila i na iHeartRadio muzičkom festivalu u Las Vegasu, gdje je izvela veliki broj svojih starih i novih hitova.

Nedavno je Džej Lo snimila zanimljiv novi spot za pjesmu "Papi", koji je odmah postao jedan od najgledanijih i za koji kritičari kažu da joj je najbolji spot u karijeri. Pjevačica je odabrala pjesmu "Papi" kao treći singl sa svog albuma "Love?" iako je ona već bila puštena u svrhu promotivnog singla prije izlaska albuma.

Dženifer je prije nekoliko dana snimila i novu pjesmu "Mouth2Mouth", sa Enrikeom Iglesijasom. Pjesma će se naći na njegovom novom albumu koji treba da izađe za nekoliko sedmica.

Dženifer Lopez, koja nije samo pjevačica, već i glumica, plesačica, muzički producent i modni dizajner, karijeru je započela kao plesačica u komediji "In Living Color" a vremenom je zavoljela glumu koja će joj donijeti brojna priznanja. Glumila je u tridesetak filmova.

Debitantski album "On the 6", kojim je započela muzičku karijeru, odmah se pokazao kao veliki uspjeh. Album uključuje hitove "If You Had My Love" te "Waithing for Tonight". Na albumu se nalazi i pjesma na španskom jeziku "No Me Ames" sa kojom je osvojila dvije "Gremi" nominacije u kategorijama najbolji pop duet ili sastav s vokalom te najbolji video-spot.

Rođena je i odrasla u opasnom južnom Bronksu u Njujorku, a sa svega 19 godina plaćala je sebi kurseve plesa i pjevanja. Poslije mjeseci provedenih na raznim audicijama za plesne uloge u video-spotovima dobila je nekoliko uloga u rep video-spotovima.

Prvu veliku ulogu imala je u biografskom filmu "Selena". Za ulogu tragično preminule pjevačice Selene osvojila je nekoliko nominacija i nagrada, uključujući nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najbolja glumica u komediji ili mjuziklu. Poslije toga niže uspjehe i dobija uloge u poznatim holivudskim blokbasterima koji joj obezbjeđuju čvrstu poziciju na zvjezdanom nebu.

Slavna pjevačica pokrenula je i sopstvene linije parfema i odjeće koje sadrže majice, kapute, kaiševe, ženske torbice i nakit.

Dugo se šuškalo da Dženifer i njen sad već bivši suprug Mark Entoni pohađaju sajentološku crkvu u Holivudu što je ona demantovala. Atraktivna pop diva bila je u vezi s zvijezdama kao što su Šon Kombs alijas Paf Dedi i Ben Aflek. Ima dvoje djece, blizance Emu i Maksa.

Milion evra

Dženifer je prije nekoliko mjeseci pjevala na  vjenčanju sina naftnog tajkuna Azama Aslamovca u Ukrajini. Za svoj nastup dobila je honorar od čak milion evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana