Dodiri od stakla Nine Badrić na Kastelu

Aleksandra Rajković
Dodiri od stakla Nine Badrić na Kastelu

Solistički koncert hrvatske pjevačice Nine Badrić, koji je održan u petak na banjolučkoj tvrđavi Kastel, uprkos kiši privukao je veliki broj posjetilaca.

Ljubitelji Nininih pjesama i na kiši su uživali pjevajući zajedno sa njom neke od najvećih hitova ove pop pjevačice.

Nastup je trajao dva sata, a Badrićeva je otpjevala mnogo pjesama i sa prethodnih albuma. Na repertoaru su bile kompozicije "Takvi kao ti", "Ja za ljubav neću moliti",  "I am so edžcited", "Da se opet tebi vratim", "Dodiri od stakla","Ti ne znaš kako je".

Nina je otpjevala i hit "Ne mogu ti reći šta je tuga", iako sa njom nije nastupao Hari Varešanović, sa kojim je na Hrvatskom radijskom festivalu osvojila "Gran pri" za ovu pjesmu.     

Ovo je bio prvi, veliki solistički koncert Nine Badrić u Banjoj Luci, a sudeći po broju posjetilaca ona u ovom gradu ima mnogo fanova.

Nina Badrić je za 14 godina, koliko traje njena karijera, objavila devet albuma, a publika je najviše vezuje za lagane ljubavne balade kao što su "Čarobno jutro", "Moje ludilo", "Ne dam te nikom".

Organizator koncerta je banjolučka agencija "Front stejdž", koja će početkom jula obradovati sve fanove grupe "Van Gog" velikom promocijom njihovog novog, studijskog albuma "Lavirint".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana