Dobre vibracije na koncertu Josipe Lisac

A. R.
Dobre vibracije na koncertu Josipe Lisac

Hrvatska pjevačica Josipa Lisac, koja je u petak nastupila na tvrđavi Kastel u Banjoj Lici, oduševila je mnogobrojne posjetioce koji su pokazali da jednako dobro poznaju njene nove i stare pjesme.

Koncert je održan u okviru muzičke manifestacije mjesec muzike "Heineken music stage", koju organizuje "Hard rock radio cafe" i "Front stage promotions".
Josipa Lisac je još jednom dokazala da zaista zna da stvori dobru atmosferu na koncertu, a publika je burno odreagovala na njene poznate pjesme "Magla" i "Danas sam luda".

Na samom početku Josipa Lisac je otpjevala pjesmu "Ave Maria", koja je pozdravljena velikim aplauzom.

Poznata pjevačica nije krila oduševljenje činjenicom da banjolučka publika odlično zna pjesme sa njenog novog albuma "Živim po svom".

Publika je uživala i u pjesmama "Hir, hir, hir" i "Gdje Dunav ljubi nebo", a na kraju je uspjela poznatu pjevačicu da vrati na scenu. Josipa Lisac je uz posljednju pjesmu na banjolučkom koncertu uspjela podići svu publiku na noge.

- Kada me pitaju gdje izlazim, ja odgovaram da izlazim na svoje koncerte. Tamo sretnem nove ljude, razmijenim pozitivnu energiju, baš kao i večeras u Banjoj Luci - poručila je sa scene Josipa Lisac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana