Dalibor Andonov Gru - Ljubav glavna pokretačka snaga

Sanja Jokić
Dalibor Andonov Gru - Ljubav glavna pokretačka snaga

Ljubav prema muzici i ljudima iz okruženja su moja glavna pokretačka snaga, kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu, rekao je "Glasu Srpske" jedan od najpopularnijih izvođača beogradske hip-hop i rep scene Dalibor Andonov Gru.

- Ne trudim se da kopiram muzičke trendove koji dolaze iz inostranstva niti pokušavam da budem nešto što nisam. Pesmama i muzikom samo predstavljam vlastito viđenje sveta i društva u kojem živim. Mislim da je moj kvalitet i trud publika već prepoznala i nagradila - istakao je Gru.

Prema njegovim riječima, situacije iz svakodnevnog života, kako njegovog tako i njegovih prijatelja, mu uvijek daju ideje za stvaranje muzike.

- Aktuelni singl "Ljubomora" koji se već neko vrijeme visoko kotira na svim domaćim hit listama je najbolji dokaz kako se osećanje poput ovoga može "okrenuti" na šaljivu i zabavnu stranu. Na moju veliku sreću, ovo nije moja životna priča, ali je nešto u čemu se svi na trenutak možemo pronaći - kazao je Gru.

On je poručio mladim ljudima da je najvažnije da razmišljaju svojom glavom, ali i da se trude da prožive život najbolje što mogu.

Naglašava da trenutno ne razmišlja o novom albumu jer se fokusirao na promociju singlova i atraktivnih spotova koji plijene lijepim djevojkama koje su bile i ostale njegov "zaštitni znak".

- Nastojim da uvek imam nešto upečatljivo i originalno na svojim muzičkim ostvarenjima i da sve bude kvalitetno "upakovano" u hip-hop stil - istakao je Gru.

Dodao je da bi volio da uskoro gostuje u Banjaluci, o kojoj je, naglašava, čuo mnogo pozitivnih stvari.

- Međutim, sve to zavisi od volje organizatora i vlasnika klubova - istakao je Gru.

Film

Uloge u filmovima "Dorćol Menhetn" i "Zemlja ljubavi, istine i slobode" pokazale su svestranost Dalibora Andonova.

- Do toga je došlo sasvim spontano i pamtiću to kao iskustvo više koje me je obogatilo. Uprkos tome, film nije ono čemu bih se posvetio u budućnosti jer to doživljavam kao kratki izlet iz muzike. Nedavno sam bio i deo glumačke ekipe tinejdžerske hit serije "Totalno novi talas". Imao sam priliku da se družim sa brojnim talentovanim mladim glumcima kao i onima koji su predstavnici "stare škole", na šta sam veoma ponosan - istakao je Gru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana