Buntovnica anđeoskog glasa

Aleksandra Srdić
Buntovnica anđeoskog glasa

Najpoznatija pjevačica sa Barbadosa i jedan od najboljih vokala u svijetu Robin Rijana Fenti ili jednostavno Rijana i ove godine oborila je rekord na prestižnoj “Bilbordovoj” listi pop pjesama i tako svrgnula sa trona koleginice Keti Peri i Madonu.

Rijanin deseti singl “Stay”, koji se našao na prvom mjestu top liste, omogućio joj je status novog “Bilbordovog” rekordera. Čak 23 njena singla našla su se u Top 10 selekciji, a 35 singlova bilo je na prvom mjestu u Top 100 listi.

Njena muzika zasjenila je sve silne skandale koji je u stopu prate. I dok obožavaoci čekaju na njene nastupe širom svijeta u sklopu velike turneje “Diamonds” ona uživa u noćnim izlascima. Posljednji od njenih ludih provoda bio je prije nekoliko dana u Kelnu, u Njemačkoj, poslije održanog koncerta u tom gradu. Pjevačica se s prijateljima zabavljala u lokalnom baru, a u jednom trenutku je uzela mikrofon i zapjevala “Don't Speak” grupe “No Doubt”.

Nedavno je u Birmingemu imala “bliski susret” sa obožavaocem, tako što ga je udarila mikrofonom po glavi jer je vukao za rukav.

Vatrena Rijana poznata je i po javnom pušenju džointa. Sve svoje fotografije “kači” na društvene mreže, a jedna od njih je izazvala kritike širom svijeta jer na njoj pozira sa dva velika džointa u ustima, uz komentar da pušenje marihuane treba da se legalizuje.

Svi skandali u posljednje vrijeme vezuju je za ljubavni brodolom sa bivšim dečkom Krisom Braunom, sa kojim je više puta raskidala i koji je 2009. brutalno pretukao. Ove godine su i definitivno se razišli, a ona se prijavila na rehabilitaciju u jednoj američkoj klinici za pomoć osobama zavisnim od seksa i ljubavi. Kritikovali je ili ne, Rijanin uspjeh je svake godine sve veći, a svaka pjesma postaje hit. Za sedam godina karijere dobila je čak šest “Gremi” nagrada.

Teško djetinjstvo

Rijana nije odrastala srećno poput većine njenih vršnjaka. Otac Ronald je bio alkoholičar i zavisnik od kokaina, nikad joj nije pomagao ni u čemu, a čak je i tukao, pa je od njega pobjegla kada je imala 12 godina. Prije nekoliko godina su se pomirili i od tada su u izuzetno dobrim odnosima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana