Britni Spirs snimila novi album VIDEO

Glas Srpske
Britni Spirs snimila novi album VIDEO

Pop zvijezda Britni Spirs poručila je svojim fanovima da će njen novi album "Femme Fatale" imati mnogo ozbiljniji zvuk. Pjevačica hita "Hold It Against Me" je izjavila da je protekle dvije godine vrlo naporno radila na albumu i da je uvjerena da je to njen najbolji LP u karijeri.

- Mislim da "Femme Fatale" govori sam za sebe. Pustiću da muzika govori za mene. Željela sam da snimim vatreni album za ples na kojem će vas svaka pjesma pokrenuti. Upravo to želim od muzike koju slušam. Ovaj album je za klubove i za ono vrijeme dok se spremate da izađete - kazala je Britni.

Na pitanje da li je taj album znak evolucije ili revolucije, Spirs je priznala da je "pomalo i jedno i drugo".

- Neke pjesme zvuče sasvim drugačije od svega što ste dosad čuli, znači potpuno su revolucionarne, ali takođe vjerujem da ovaj album izražava ono što ja jesam danas, kao žena i zbog toga je to moja evolucija - ističe Britni.

Najdraža pjesma sa novog albuma joj je "On the Rocks", jer je, kako kaže, sjajna i poigrava se riječima.

- Kučka se vratila i bolja je nego ikada - dodala je Britni Spirs.

Album "Femme Fatale" u Sjedinjenim Američkim Državama će se pojaviti u prodaji 29. marta.

Pjevačica je nedavno morala da plati odštetu od nekoliko miliona dolara zbog sumnje da je njena nova pjesma plagijat.

Britni je optužena da je prekopirala rok baladu "If I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me" koju izvode "Bellamy Brothers". Oni su tvrdili da pjesma Spirsove jako liči njihovoj numeri iz 1979. godine koja je bila na top-listama šest zemalja, te su zbog toga protiv Britni podnijeli prijavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana