Bitka Peruanaca za kanadsku zvijezdu

Sanja Jokić
Bitka Peruanaca za kanadsku zvijezdu

Popularni kanadski pop i RnB pjevač Džastin Biber uveliko priprema novi album i koncerte, čime bi trebalo da zaokruži i više nego uspješnu godinu.


Ipak, u pitanje je doveden njegov sljedeći koncert, koji bi trebalo da bude održan 17. oktobra na nacionalnom stadionu u Peruu, jer su ga obožavaoci zamolili da ga hitno otkaže zbog svoje bezbjednosti, nakon što je putem interneta dobio prijeteće poruke. Naime, na društvenoj mreži "Fejsbuk" registrovana je grupa pod nazivom "Ubij Džastina Bibera 17. oktobra na nacionalnom stadionu", koja okuplja 1.874 pristalice. Biberovi obožavaoci koji su osnovali grupu na "Tviteru" pod nazivom "Bejbs ne idi u Peru" pozivaju svog idola da do daljeg odgodi svoj put u ovu južnoameričku državu. Pored toga oni su pokrenuli i onlajn peticiju i već prikupili više od 1.000 potpisa.

Sedamnaestogodišnji Džastin se ne oglašava, već punom parom radi na "božićnom" albumu, a novac od prodaje albuma daće u dobrotvorne svrhe. Nedavno je otkrio da će snimiti "nešto klasično i onda nešto originalno".

Džastina su u tom projektu podržala najpoznatija imena iz svijeta muzike. Tako je za božićni album već snimio i pjesmu sa svojom omiljenom grupom, "Boyz II Men", kao i duet sa Ašerom.

- Nova pjesma za Božić je prava ludnica - rekao je Džastin.

Na albumu će gostovati i Tejlor Svift, Šon Kingston "The Band Parry" i još neke zvijezde.

Džastin Biber svjetsku slavu je stekao na internet portalu YouTube, gdje je postavljao svoja izvođenja pjesama Ališe Kiz, Džastina Timberlejka i Krisa Brauna. Nakon što ga je otkrio njegov sadašnji menadžer Skuter Braun, Biber je potpisao ugovor s diskografskom kućom "Ajland rekords" uz veliku pomoć muzičara Ašera. Ubrzo je postao prava muzička senzacija i stekao milione obožavalaca širom svijeta.

Džastin je 2009. godine izdao album pod nazivom "My World" a 2010. godine album "My World 2.0". Slavu je postigao singlovima "One Time", "One Less Lonely Girl", "Baby" i "Somebody To Love". Prvi singl "One Time" je postao planetarni hit, prvi album "My World" dostigao je platinijumski tiraž.

Rođen je 1. marta 1994. godine u Londonu u Ontariju u Kanadi.

Porodica

Iako je veoma mlad, Džastin je nedavno rekao da želi da se oženi i ima djecu u sljedećih deset godina. Dodao je da bi do tada htio da postigne sve što je zamislio, tako da bude spreman za očinstvo.

- Želim da budem mladi tata. Htio bih da ostvarim sve ono što želim - da budem uspješan, da snimim film i takve stvari - objasnio je Biber i dodao da je njegova djevojka, popularna pjevačica i glumica Selena Gomez "nevjerovatna".

- Ipak, ne namjeravam se još ženiti - dodao je Biber.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana