Bijonse osvojila šest Gremija i pokazala zanosan dekolte

Gla
Bijonse osvojila šest Gremija i pokazala zanosan dekolte

Pjevačica Bijonse dobila je šest nagrada "Gremi", uključujući priznanje za pjesmu godine, na 52. svečanoj dodjeli nagrada američke Akademije za diskografsku umjetnost održanoj preksinoć u Los Anđelesu, prenosi Tanjug.

Priznanje za album godine pripalo je Tejlor Svift za album "Fearless", koji je proglašen i za najbolji kantri album.

Nagrada za singl godine pripala je grupi "Kings of Leon", za numeru "Use Somebody", koja je nagrađena i u kategoriji najbolja rok pjesma.

Ledi Gaga dobila je dva "Gremija", za najbolju dens numeru "Poker Face" i najbolji elektronski dens album. Nagrada za otkriće godine pripala je "Zak Braun bendu".

Po tri nagrade dobili su grupa "Blek ajd piz" i Džej-Zi, koji je, pored ostalog, nagrađen za najbolju mušku vokalnu rep interpretaciju, a "Blek ajd piz" su pobijedili u kategoriji najbolji pop album.

Uz zavidne pjevačke sposobnosti Bijonse je pokazala i zanosne obline. Lijepa pjevačica je za dodjelu obukla kratke dekoltirane haljinice koje su više otkrivale nego skrivale. Dok se Rijana na dodjeli ovog puta pojavila "zakopčana do grla", u dugoj bijeloj haljini, a Dženifer Lopez je izbacila nogu, ekscentrična Ledi Gaga je držeći u rukama osvojene "Gremije" publici pokazala stražnjicu.

Beyonce - Video Phone ft. Lady Gaga /video/

kings of leon - use somebody /video/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana