Bend „Vizelj“ predstavio spot za numeru “Radijacija”

B.P.
Bend „Vizelj“ predstavio spot za numeru “Radijacija”

BEOGRAD-Jedan od najatraktivnijih rok bendova na domaćoj sceni “Vizelj”, predstavio je sedmi singl sa studijskog albuma “Ne vidim te od dima”, numeru “Radijacija” sa pratećim video spotom.

Bend je kroz devet pjesama sa prošlogodišnjeg izdanja provozao publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka preko popa do drum i bas ritmova.

-Sada smo uvereni da imamo jedan od najboljih spotova svih vremena na ovim prostorima, ako ne i najbolji. Ovo je kratka priča o tome kako smo se osećali kad smo se više puta izgubili u nepoznatom gradu na turneji. Nikola Romčević je naš omiljeni reditelj i smatramo ga praktično članom benda", izjavio je bend. Uloga direktora fotografije je pripala Milošu Radovanoviću Migovcu, dok je producent spota bio Nikola Uzelac. Novi album je četvrto studijsko izdanje „Vizelja“, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović a članovi grupe su incijatori formiranje kultnog “Hali Gali” kolektiva, gdje kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana