Banjalučki doktor o detaljima sa posljednjeg koncerta "Čorbe" u Banjaluci: Zakleo se...

GS
Banjalučki doktor o detaljima sa posljednjeg koncerta "Čorbe" u Banjaluci: Zakleo se...

BANjALUKA - Vijest o smrti legendarnog pjevača Bore Đorđevića poznatijeg kao “Bora Čorba” jutros je potresla region, a Borini fanovi iz svih zemalja bivše Jugoslavije danas tuguju i odaju počast velikom pjevaču.

Muzika je bila Borin život i to je u objavi na Fejsbuku pokazao i banjalučki ljekar Dražen Milosavljević, koji je otkrio da je i pored izuzetno teškog zdravstvenog stanja popularni Bora Čorba, kao u svojim najboljim godinama, održao koncert na Kastelu i tako po ko zna koji put zabavio Banjalučane.

“Neposredno pred zadnji koncert u Banjaluci, Borino stanje se pogoršalo. Pominjao je saharski pijesak. Njegovi muzičari su već bili na bini, a on je primao terapiju”, naveo u objavi doktor Milosavljević, koji je to veče bio zadužen za zdravstveno stanje pjevača.

I pored svih zdravstvenih problema Milosavljević je naglasio da Bora nije ni pomišljao da odustane i razočara Banjalučane, koji su došli da uživaju u njegovim hitovima.

“Nije odustajao taj veliki borac! Pjevao je kao u najbolja vremena, između pjesama okretao se od publike da duboko udahne, uhvati vazduh. I tako dva i po sata”, nastavio je doktor.

Ipak, želja da ne razočara fanove uz zdravstvene tegobe i tada je ostavila teške posljedice.

“Nakon koncerta saturacija 87%. Zakleo se da će pjevati i svirati do zadnjeg dana i održao obećanje”, istakao je doktor Milosavljević, koji je na kraju objave i sam odao počast legendi domaće rok scene, prenosi BL portal

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana