Aleksandra Radović objavila novu pjesmu VIDEO

G.S.
Aleksandra Radović objavila novu pjesmu VIDEO

Aleksandra Radović, jedna od najpopularnijih pop pjevačica regiona, predstavila je novu pjesmu „Prošlo me je“, koja je dobila i ekranzaciju.

- Ovo je nastavak saradnje sa provjerenim timom koji čine Aleksandra Sara Milutinović i Mahir Sarihodžić. Riječ je o malo modernijem zvuku, ako mogu tako da ga okarakterišem - objašnjava Radovićeva.

Posljednjih godina svjedočimo trendu koji se ogleda u objavljivanju singla za singlom. Ipak, Vi ste neko ko je posljednji album „Predvorje života“ predstavio odjednom. Da li novim singlom najavljujete i novi album?

-Ja sam tradiciju singlova prekinula pre izlaska albuma „Carstvo“. Kada je album „Carstvo“ izašao, par dana pred Novu godinu, u terminu koji je bio krajnje neuobičajen, ostala je ta lepa praksa da nove albume objavljujem uoči Nove godine. Tako je posje nastao i album „Predvorje života“. Ne znam kako će se sada stvari razvijati, mi već sada imamo veliki broj pesama za album, videćemo, nemam jasno određen plan da li bih ga izdavala sada ili bi to išlo postupnim putem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana