AC/DC zapalili beogradsku publiku

Glas Srpske
AC/DC zapalili beogradsku publiku

Legendarni AC/DC pocijepao je nebo nad glavnim gradom Srbije uz ogromnu podršku uzbuđenih obožavatelja iz cijelog regiona, javili su mediji iz Srbije.

Koncert australijskih rokera počeo je nekoliko minuta prije 21 čas, svježim hitom "Rocknroll train" sa novog albuma "Black ice".
Stadion Partizana bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a najveća gužva vladala je u  prvim redovima, gdje su najbrži i najsnalažljiviji sebi obezbijedili mjesta sa kojih su bukvalno mogli da dodirnu Brajana Džonsona.
Oko 50.000 fanova, obučenih u zvanične majice ove grupe i sa svijetlećim rogovima na glavi, urlalo je uz žestok repertoar koji je obuhvatio hitove iz svih stvaralačkih perioda AC/DC.
Pored odličnog koncerta, publika je vidjela i video materijale crtaća likova benda, ali i ogromnu seks-lutku na naduvavanje, striptiz Angusa Janga, i nezaboravno đuskanje i "prljavi" kez pjevača.

U publici su bili stariji rokeri, tinejdžeri, parovi, roditelji sa djecom...

Poslije najvećih hitova ostavljenih za bis, AC/DC su se odjavili u stilu pravih rok zvijezda, gromovitom kanonadom i vatrometom, poslije dva časa svirke.
Legendarni australijski rok sastav "AC/DC" priredio je u utorak uveče na stadionu "Partizan" spektakl kakav se rijetko viđa u Beogradu i koji će oko 40.000 posjetilaca zasigurno dugo pamtiti, javio je Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana