Vijest koju nismo željeli čuti: "Naš Bora nikako nije dobro"

Blic
Vijest koju nismo željeli čuti: "Naš Bora nikako nije dobro"

LjUBLjANA - Roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, trenutno se nalazi u bolnici u Sloveniji zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Prema posljednjim informacijama, Bora Đorđević je priključen na respirator zbog komplikacija.

Sada se za medije oglasio i Borin blizak prijatelj, Gale iz grupe Kerber, koji je otkrio da se čuo sa Banetom Obradovićem, menadžerom grupe “Riblja čorba”.

– Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro – rekao je Gale i dodao:

– Nadam se i molim Bogu, ali nije dobro… Ništa trač ni preuveličavanje… Naš Bora stvarno nije dobro – iskren je bio Gale koji je bio na ivici suza.

– Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, prima visok kiseonik i nije moguće da se uradi nijedna operacija – rekao je, podsjetimo, Bane Obradović u toku jučerašnjeg dana.

“Ljekari su mu zabranili putovanja”

Inače, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe “Riblja čorba” izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

– Dragi prijatelji, usljed narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su ljekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima – pisalo je na pomenutoj mreži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana