Trba i Dugi kreću u nove avanture

A. M.
Trba i Dugi kreću u nove avanture

Banjaluka - Promocija bajke za djecu "Potraga za zmajospasom", druge knjige iz serijala "Avanture Trbe i Dugog" autorke Jelene Kojović-Tepić, biće održana u petak, u 19 časova, u Muzeju savremene umjetnosti RS.

Nastavak se krčkao tačno godinu i Trba i Dugi s ponosom predstavljaju novu avanturu, u kojoj, zajedno s Princezom, spasavaju bolesnog zmaja. Oni koji dođu na promociju saznaće kako je prijateljstvo jače od straha i šta je prava hrabrost.

Baš kao i na prvoj promociji, jednoj od posjećenijih u Banjaluci, održanoj takođe u Muzeju i ovaj put tvorci Trbe i Dugog organizovali su zanimljiv program za mališane. U 18 časova, Zmaj šalje svog saradnika, kuvara Peđu, da zajedno sa prisutnima na kreativnoj radionici napravi specijalne, Zmajeve novogodišnje vanilice. Uz posebne Zmajeve kolače mališani će bojiti igračke i zajedno okititi novogodišnju jelku u Muzeju. Na promociji učestvuju Jelena Kojović-Tepić, pisac, Nataša Jovanić, ilustrator, Mladen Đukić, producent i izdavač, Larisa Pejić, recenzent, Sarita Vujković, direktor Muzeja, a voditelj programa je osmogodišnji Grigorije Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana