Tamara Dragičević: Nestrpljivo čekam film Tesla

Aleksandra Madžar
Tamara Dragičević: Nestrpljivo čekam film Tesla

U filmu "Tesla" Džona Milijusa dobila sam ulogu najmlađe sestre Nikole Tesle, Marice. Jako sam srećna zbog toga i nadam se da će to biti veliki film sa odličnim glumcima.

Rekla je ovo za "Glas Srpske" mlada glumica Tamara Dragičević, koju je publika mogla da vidi u popularnim srpskim serijama "Miris kiše na Balkanu", "Vojna akademija", ali i u filmu "Montevideo, Bog te video".

Snimanje filma o Tesli trebalo bi da počne na proljeće, a premijera je najavljena za 2015. godinu.

- Nastavak serije donosi i završetak priče "Vojna akademija". Biće mnogo zanimljivih događaja i likova, velikih promena, raskida, ali i novih ljubavi - kazala je Tamara.

Kada je riječ o liku Nadice Arsić, koji tumači u ovoj seriji, Tamara je rekla da je u novim epizodama malo ozbiljnija nego što je bila ranije.

U seriji "Vojna akademija", koju je prema scenariju Gordana Mihića režirao Dejan Zečević, igraju i glumci iz Republike Srpske Branko Janković i Anja Stanić.

- Sa glumcima iz Srpske, a i Brankom Jankovićem, koji tumači Džakovića, uvek sam divno sarađivala i lepo se družila. Pratim njihov rad i radujemo se svakom viđanju i van snimanja - kazala je Dragičevićeva.

Talenat i šarm Tamara Dragičević je pokazala u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", koji se emituje i na Radio-televiziji Republike Srpske. Imala je zapažene nastupe u kojima je imitirala kontroverznu pjevačicu Ledi Gagu i popularnu Severinu.

- Imamo časove plesa i pevanja, na kojima se pripremamo za nastupe u šouu. Radimo sa pravim stručnjacima u svom poslu, a pored toga vežbam pevanje sama kod kuće, kao i na generalnoj probi na sceni - dodala je Tamara.

Kazala je da je imitirajući Ledi Gagu uživala, jer je riječ o velikoj zvijezdi, koja je posebna i hrabra.

 - Kada je reč o nastupima, volim scensku hrabrost i bezobrazluk - kazala je Tamara.

Istakla je da se trudi da i u privatnom životu bude uvijek ista i da ne glumi.

- To je sve jedna Tamara, samo se uloge menjaju - kazala je Dragičevićeva.

"Žak" i "Panama"

Ljubitelji pozorišne umjetnosti moći će uskoro da vide Tamaru Dragičević i na daskama Narodnog pozorišta u Beogradu u predstavi "Žak". Očekuje i premijeru filma "Panama" Pavla Vučkovića.

- Premijera predstave i filma odgođena je za nekoliko meseci. U "Panami" igram devojku glavnog glumca, modernu maminu i tatinu kćerkicu. To je uloga koju do sada nisam imala priliku da igram - kazala Dragičevićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana