Sve spremno za Labudovo jezero u Banjaluci

A. G.
Sve spremno za Labudovo jezero u Banjaluci

Banjaluka - Čuveno "Labudovo jezero" Petra Iljiča Čajkovskog u izvođenju Baleta na ledu iz Sankt Peterburga donijeće u subotu Banjalučanima dašak umjetničke čarolije svjetskog glasa.

Početak baleta najavljen je za 20 časova u Sportskoj dvorani "Borik", a organizator je banjalučka agencija "Kvin estrada". Na sceni će se pojaviti tridesetak ljudi, a solisti Vera i Roman juče nisu krili da će dati sve od sebe da prirede veče za pamćenje. Ova postava "Labudovog jezera" gostovala je u više zemalja i na tri kontinenta, a svuda je ispraćena ovacijama.  

- Sama činjenica da su u ovom baletu na ledu u različitim periodima učestvovali višestruki svjetski i evropski prvaci u umjetničkom klizanju, kao i olimpijski šampioni, te da su umjetnički i muzički direktori među najznačajnijim ruskim umjetničkim imenima, bio je dovoljan razlog da Adiko banka, kao društveno odgovorna kompanija, podrži organizaciju ovog događaja pružajući građanima Banjaluke priliku da uživaju u svjetski jedinstvenom umjetničkom spektaklu - istakla je marketing menadžer Adiko banke Marija Panić.

Ova banka je zlatni sponzor baletske predstave na ledu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana