Strip “Ultimativna invazija” u prevodu “Čarobne knjige”: Kamen temeljac novog “Marvela”

B.P.
Strip “Ultimativna invazija” u prevodu “Čarobne knjige”: Kamen temeljac novog “Marvela”

NOVI SAD - Izdavačka kuća “Čarobna knjiga” objavila je strip-album “Ultimativna invazija: Ultimativni Marvel - Najbolje priče 1”, na srpskom jeziku.

Nakon što je 2015. godine bio arhitekta uništenja Ultimativnog univerzuma Džonatan Hikman ga 2023. godine ponovo pokreće, uz izuzetnu kreativnost i domišljatost. Album “Novi Ultimativni univerzum” potpuno je originalna tvorevina u kojoj imamo priliku da vidimo promijenjene verzije poznatih junaka. 

U pitanju je serijal kojim sve to počinje i predstavlja kamen temeljac nove kreativne sinergije najtalentovanijih “Marvelovih” stvaralaca današnjice. Multiverzumski zli Rid Ričards, poznat i kao Tvorac, jedan je od jedina dva preživjela bića nekadašnjeg Ultimativnog univerzuma. 

Nalazi se u najsigurnijoj ćeliji na planeti i vjeruje se da neće nanijeti štetu svijetu. Međutim, Tvorac ima drugačije zamisli. U njegovom grandioznom i izvitoperenom umu razvijaju se planovi koji će poremetiti tkanje svjetova i omogućiti mu da ponovo stvori izgubljeni univerzum te se vrati kući, odnosno verziji u kojoj je on vrhovni vladar svega što postoji - piše u najavi izdavača. 

Knjiga je u tvrdom povezu na 224 strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana