Smijeh i aplauzi za Predraga Bajovića

A. M.
Smijeh i aplauzi za Predraga Bajovića

Banjaluka - Premijerni nastup stendap komičara Predraga Bajovića pod nazivom "Rok trajanja" kao i svaki put iskreno je nasmijao publiku, ovaj put u banjalučkom Domu omladine.

Mnogobrojni posjetioci u srijedu uveče sat i po su uživali u njegovom nastupu. Bajović je redao teme o tome da li je starenje prirodna pojava ili međunarodna zavjera; je li horoskop kriv za globalno zatopljenje; šta je strašnije: alkohol ili cigarete ili kurve; zašto žene žive duže od muškaraca?... Aplauzom i smijehom praćen je sve vrijeme na sceni.

Ovaj komičar kazao je da na svako premijerno izvođenje u nekom gradu, a pogotovo ako je to jedan od "tvojih" gradova, dolazi sa dozom treme i nervoze.

- Na to dodamo i tu jednu samokritiku Banjalučana koji za sebe tvrde da su tvrda publika. I onda, počne stendap i krene interakcija i onda shvatiš da je sve što treba - dobra volja za dobrom zabavom! Nadam se da je ovo sinoć bilo na obostrano zadovoljstvo, a ono u šta sam siguran je da sam ja uživao! - kazao je on poslije nastupa.

Predrag Bajović je prošle godine bio u završnici svjetskog prvenstva u Helsinkiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana