Sahranjen Metju Peri

Srna
Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Metju Peri, koji je preminuo u 54. godini, sahranjen je danas na groblju u Los Anđelesu nakon vjerske službe kojoj su prisustvovali članovi njegove rodbine i kolege iz hit serije "Prijatelji", javili su lokalni mediji.

Ožaloćeni su se okupili na groblju "Forest loun" u naselju Holivud Hils u Los Anđelesu. Na tom groblju, između ostalih, sahranjeni su Majkl Džekson, Lusil Bol i Elizabeet Tejlor.

Peri koji je tumačio ulogu Čendlera Binga u čuvenoj seriji od 1994. godine do 2004. godine pronađen je mrtav 28. oktobra u svojoj kući u Los Anđelesu.

Svih pet Perijevih kolega iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimeru prisustvovali su sahrani.

Uzrok i način Perijeve smrti tek treba da utvrdi patolog iz Los Anđelesa. Peri je preminuo godinu dana nakon što je objavio memoare "Prijatelji, Ljubavnici i Velika, užasna stvar" u kojima je opisao svoju borbu sa zavisnosti od lijekova i alkohola. On je tada izjavio da je trijezan oko 18 mjeseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana