Radovi Kristijana Filipovića onlajn

Tanjug
Radovi Kristijana Filipovića onlajn

BEOGRAD - Slikar Kristijan Filipović onemogućen je kao i brojni umjetnici da svoje radove prezentuje i prodaje u galerijama, koje su zatvorene zbog vanrednog stanja, te je odlučio da to radi onlajn.

Kako i sam objašnjava, njegova egzistencija zavisi od prodaje slika, zato apeluje na sve ljubitelje umjetnosti da pogledaju njegov sajt i stranicu na “Fejsbuku”, te ukoliko im se neka dopadne, da kontaktiraju s njim.

Slikarstvom se bavi od devete godine, a završio je srednju umjetničku školu u Nišu i master studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu.

Filipović uspješno sarađuje sa udruženjem “Fraktal 3” iz Beograda koje ga je uključilo u manifestaciju “Noć otvorenih ateljea” i bio je jedini predstavnik Leskovca čiji je atelje toga dana bio otvoren za sve ljubitelje likovne umjetnosti.

Takođe, sarađuje sa najstarijom aukcijskom kućom na Balkanu “Srbinovski” iz Novog Sada koja uspješno prodaje njegove slike.

Svoje radove, inače, izlaže i prodaje u knjižari-galeriji “Geca Kon” u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, kao i u galeriji “Španac” na Novom Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana