Promovisana knjiga I ako nije biće

Srna
Promovisana knjiga I ako nije biće

Andrićgrad - U Andrićevom institutu u Andrićgradu predstavljena je knjiga "I ako nije biće" koju je priredio Zdravko Krivokapić, a koja je izdata pod pseudonimom Eto Baš Ja.

Krivokapić je rekao Srni da je osnovna poruka knjige vezana za život na ovim prostorima, za koji je rekao da je crno-bijeli.

"Mi se dijelimo na one koji su žzaž i one koji su žprotivž, podijeljeni smo po tome ko voli Rzav, a ko Drinu... To su podjele koje su kod nas izuzetno prisutne", rekao je Krivokapić, koji je redovni profesor Mašinskog fakulteta u Podgorici i urednik je "Međunarodnog časopisa za istraživanje kvaliteta".

Poruka ove knjige, između ostalog, je da se vratimo izvornim vrijednostima koje se baziraju na obrazovanju, kulturi i zdravstvu.

Krivokapić je rekao da je oduševljen Andrićgradom i dodao da je ovo izuzetan ambijent u kome dominiraju Ivo Andrić, Nikola Tesla i Petar Petrović Njegoš, čija djela izuzetno cijeni.

Krivokapić je i predsjednik Upravnog odbora Akreditacionog tijela Crne Gore. U okviru naučnoistraživačke djelatnosti objavio je više od 180 radova u međunarodnim i domaćim časopisima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana