Preminuo glumac iz legendarne komedije “Alf”

B.P.
Preminuo glumac iz legendarne komedije “Alf”

LOS ANĐELES- Glumac Bendžamin “Bendži” Gregory , najpoznatiji po svom glumačkom radu kao dječja zvijezda u sitkomu “Alf” iz 80-ih , pronađen je mrtav.

Medicinska služba okruga Marikopa potvrdila je smrt, ali još nije utvrdila uzrok. Glumac je pronađen mrtav u svom automobilu na parkingu u Peoriji, država Arizona a njegov pas, Hans, takođe je pronađen mrtav u vozilu. Glumčeva sestra Rebeka rekla je da je njen brat patio od depresije i bipolarnog poremećaja i da je imao poremećaj sna zbog kojeg je često danima bio budan.

Gregori je glumio srednjeg sina Brajana Tanera u više od 100 epizoda serije “Alf”, koji se emitovao od 1986-90. Serija je pratila  zemaljske avanture krznenog vanzemaljca sa planete Melmak koji se svojim svemirskim brodom srušio u garažu Tanerovih. Nadimak Alf (skraćenica za vanzemaljski oblik života) i glas mu je dao Paul Fusko, a ovo simpatično stvorenje je često razmišljalo o ljudskim običajima i bilo je ljubitelj pica  i mačaka, iako ne u uobičajenom smislu ljubitelja životinja. B.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana