Predstava „Genetika Glembajevih“ otvara 23. Teatar fest „Petar Kočić“

Srna
Predstava „Genetika Glembajevih“ otvara 23. Teatar fest „Petar Kočić“

BANjALUKA - Premijerom predstave „Genetika Glembajevih“ večeras će u Narodnom pozorištu Republike Srpske biti otvoren 23. Teatar fest „Petar Kočić“.

U okviru festivala biće izvedeno sedam predstava, a sve počinju u 20 časova, saopšteno je iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Sutra, drugog dana festivala, publika će moći da pogleda predstavu „Balkanski špijun“ u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda.

U utorak, 6. jula, na repertoaru je predstava „Pukovnik Ptica“ Gradskog pozorišta Podgorica, 7. jula publika će moći da vidi „Kreketanje“ Narodnog pozorišta Tuzla, a 8. jula predstavu „Ko je ubio Dženis Džoplin“ u izvođenju Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad (OPENS).

Predstava Zvezdara teatra „Osama - kasaba u Njujorku“ biće odigrana 9. jula, dok će festival biti zatvoren u subotu, 10. jula izvođenjem predstave „Ana Karenjina“ Novosadskog pozorišta.

Iz Narodnog pozorišta Republike Srpske su naveli da su ulaznice za predstave puštene u prodaju, te da je radno vrijeme biletarnice od 13 do 20 časova svakim radnim danom i subotom od 17 do časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana