Počinje treći salon stripa u Bratuncu: Bogat program i sjajni gosti

B. P.
Počinje treći salon stripa u Bratuncu: Bogat program i sjajni gosti

BRATUNAC - Salon stripa "Bratunac 2021", treći po redu, biće otvoren večeras u 20 časova u Narodnoj biblioteci Bratunac, a počeće predstavljanjem gostiju salona.

Organizatori salona - udruženje "Deveta dimenzija" i NUB Bratunac za dva dana trajanja ove manifestacije najavili su bogat program i odlične goste iz svijeta stripa, a Predrag Milić u ime organizatora kaže da je svaki salon pravi mali poduhvat za sve uključene, ali da nema odustajanja.

- Organizovati nešto kao što je salon stripa u Bratuncu, gradiću od desetak hiljada stanovnika, koji će uz to biti pristojno posjećen, prilično je veliki poduhvat. Ponoviti to još dva puta, e to je tek podvig! Pozivam sve da posjete "Salon stripa", koji će biti održan u Narodnoj biblioteci u Bratuncu, danas i sutra. Očekuje vas odličan provod, mnogo stripova, interesantnih priča o stripu, promocija, izložbi. Uz to do sada dolazi rekordan broj gostiju - rekao je Milić.

Među pomenutim gostima festivala nalaze se Aleks Gajić, Milorad Maza Vicanović, Leonid Filipović Leo, Vladimir Vesović, Zoran Pejić, Zdravko Knežević Knez, Borislav Maljenović Boro. Od dešavanja planiranih u dva dana salona treba pomenuti predstavljanja strip izdanja "Devete dimenzije", izložbe stripova, radionice, razgovore sa gostima, školu stripa za najmlađe te berzu najnovijih izdanja iz regiona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana