Otvo­ren kon­kurs za Pozorišni akademski festival u Banjaluci

M. M.
Otvo­ren kon­kurs za Pozorišni akademski festival u Banjaluci

BA­NjA­LU­KA - Aka­de­mi­ja umjet­no­sti Uni­ver­zi­te­ta u Ba­njalu­ci i Cen­tar za vi­zu­el­nu umjet­nost Ba­nja­lu­ka od 30. ju­na do 3. ju­la 2023. go­di­ne po dru­gi put or­ga­ni­zu­ju Po­zo­ri­šni aka­dem­ski fe­sti­val - PAF, a u su­sret fe­sti­va­lu ob­ja­vljen je kon­kurs za uče­šće.

- Pozorišni akademski festival (PAF) osmišljen je sa idejom da na jednom mjestu okupi studente dramskih i srodnih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona, sa ciljem da im pruži priliku za razmjenu znanja, iskustava i vještina, kao i za stvaranje novih umjetničkih vrijednosti, te promoviše njihov rad - naznačeno je u saopštenju organizatora festivala.

Pred­sta­ve ko­je bu­du iza­bra­ne na kon­kur­su, bi­će igra­ne na ljet­noj sce­ni Aka­de­mi­je umjet­no­sti, te na sce­na­ma Na­rod­nog po­zo­ri­šta Re­pu­bli­ke Srp­ske i Grad­skog pozorišta "Ja­za­vac". 

Pri­jav­ni for­mu­lar do­stu­pan je na zva­nič­nim pro­fi­li­ma na "Fej­sbu­ku" i "In­sta­gra­mu",   kao i na sljedećem linku https://forms.gle/nACkabPFsjXVMVVZ9

Rok za dostavljanje prijava je 15. maj.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana