Objavljena imena izvođača ovogodišnje smotre na Tjentištu: "Apocalyptica" stiže na OK fest

M.M.
Objavljena imena izvođača ovogodišnje smotre na Tjentištu: "Apocalyptica" stiže na OK fest

Poznati sastav "Apocalyptica", Alice Merton, "Asian Dub Foundation" i mnogi drugi nastupiće na ovogodišnjem izdanju Nektar OK festa, koji će biti održan od 17. do 19. jula na Tjentištu.

Osim navedenih, svi posjetioci ovog događaja imaće priliku da uživaju i uz grupu "Van Gog", "Urban & 4", Gorana Bareta i "Majke", "Zoster" i " Kultur Shock".

 - U jednu od najljepših prirodnih oaza u ovom dijelu Evrope, nacionalni park Sutjeska izvođači donose različitosti muzičkih žanrova i zasigurno mnogo dobre i pozitivne energije, koja će uz podršku festivalske publike i ove godine na Tjentištu napraviti atmosferu za pamćenje – najavili su ogranizatori.

Naime, i ove godine festival će biti raspoređen na tri festivalske bine.

- Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz cijelog svijeta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima.

Nedavno su objavili i novi album "Cell-0" koji je odlično prihvaćen i koji će na Tjentištu predstaviti već prvog festivalskog dana – dodaju organizatori.

Drugog dana na glavnoj bini nastupiće Alice Merton, dok je treći dan na glavnoj festivalskoj bini rezervisan za "Asian Dub Foundation".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana