Objavljen trejler za nastavak hit serije "Igra prestola"

GS
Foto: ILUSTRACIJA

Na današnjem predstavljanju dolaska HBO Maksa u Evropu prikazan je i trejler iz nadolazećeg "prednastavka" serije "Igra prestola", pod nazivom "Kuća zmajeva".

 Nova serija baviće se , precima  Deneris Targarijen, koja je među glavnim likovima "Igre prestola" .Najava ne otkriva previše, ali nam prikazuje niz scena članova porodice - srž nove serije - kao i svojevrsnu mantru: "Bogovi, kraljevi, vatra i krv. Snovi nisu učinili nas kraljevima - zmajevi su to učinili".

Između ostalog, u novom nastavku vidjećete željezno prestolje, nadmetanje, borbe mačevima, puno svijetle, bijele kose i samo nagovještaj zmaja. Smještena u doba oko 200 godina prije originalne serije, emisija će ispričati priču o kući Targarijen, nizu kraljeva koji su vladali Vesterosom prije nego što je Robert Baraton preuzeo prestolje i na kraju započeo događaje iz "Igre prestola".

Izvršni producent i režiser je Migel Saponik, koji je režirao mnoge epizode "Igre prestola", uključujući The Battle of the Bastards" i "The Long Night", a nove epizode "Kuće zmajeva" će se emitovati HBO-u i HBO Maksu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana