Objavljen protokol za sve one koji će sutra Bori odati posljednju počast

Telegraf
Objavljen protokol za sve one koji će sutra Bori odati posljednju počast

ČAČAK - Na zvaničnoj stranici na mrežama, grupe Riblja čorba, objavljeno je zvanično saopštenje i protokol važan za sve one koji će sutra Bori Đorđeviću odati poslednju počast.

Naime, oni su na zvaničnoj i oficijalnoj stranici Riblje čorbe na Instagramu i Fejsbuku, obavijestili poštovaoce Borinog rada i djela, ali i njegove prijatelje o protokolu na dan sahrane.

- Poštovani prijatelji, u subotu 7. septembra biće održana komemoracija Borisava Bore Đorđevića u Kulturnom centru Čačak sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta - navodi se u saopštenju.

Porodica, najbliži saradnici i prijatelji danas su se oprostili od Bore, koji je preminuo u 72. godini, 4. septembra.

U današnjim dnevnim novinama osvana je porodična čitulja.

- Sahrana će se obaviti u subotu, 7. septembra 2024. godine u 14.30 sati na gradskom groblju u Čačku. Opelo je u 14 sati. Primanje saučešća je od 13 sati. Dragi naš, tvoje srce će zauvek kucati s nama. Tvoje pesme zauvek će biti deo nas... Dao si nam pregršt uspomena, kroz koje ćemo te pamtiti. Ožalošćeni: supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada - navedeno je u njoj.

Podsjećamo, od Bore su se, putem čitulje objavljene u "Glasu Srpske" oprostili i njegovi obožavaoci iz Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana