Novi strip “Betmen” na srpskom

B. P.
Novi strip “Betmen” na srpskom

NOVI SAD - Izdavačka kuća “Čarobna knjiga” u okviru svoje edicije “DC gold” objaviće na srpskom jeziku strip “Betmen: Posle Belog Viteza”.

U pitanju je nastavak kultnih priča scenariste Šona Marfija “Beli Vitez” i “Kletva Belog Viteza”, koja se dešava dvanaest godina kasnije.

- Dok je Brus Vejn iza rešetaka, novi Betmen stupa na scenu Neo-Gotama, ali hoće li on biti poslednji Mračni Vitez? Derek Pauers, direktor “Vejn motorsa”, preuzeo je upravljanje resursima porodice Vejn i iskoristio ih kako bi preuredio Gotamsku jedinicu za suzbijanje opresije (GJZSO), baš kao i celi grad koji bi ona trebalo da štiti. Iako je stopa kriminala smanjena jedino je Brus Vejn, originalni Betmen, potpuno svestan opasnosti u kojoj se grad nalazi. Nakon što kćerka Harli Kvin nestane, Brus zaista više nema vremena za gubljenje! Jer, ako je povukla na oca, sudbina celog Gotama naći će se u njenim rukama...

Na scenu stupa Džejson Tod, prvobitni Robin, koji će morati da pomogne Brusu kako bi je zaustavio. Međutim, to neće biti jedini Vejnov pomoćnik u ovom uzbudljivom nastavku zapaženog serijala Šona Marfija o Belom Vitezu jer, da li je moguće da se i Džoker nekako vratio u Gotam - piše u najavi izdavača. Knjiga ima 256 strana u tvrdom povezu uz prevod Draška Roganovića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana