Novi Ratovi zvijezda stižu 2015.

B92
Novi Ratovi zvijezda stižu 2015.

Novi film iz serijala "Ratovi zvijezda: Epizoda VII" počeće da se snima već početkom 2014. godine, a premijera filma biće 2015. godine saopštio je studio Dizni.

Proteklih dana se u javnosti nagađalo kada će početi snimanje "Epizode VII" koju će režirati Džej Džej Abrams, a za koji će scenario pisati Majkl Arndt, poznat po radu na filmu "Priča o igračkama". Sada je Dizni prekinuo tu neizvjesnost saopštivši da će film početi da se snima 2014, a da će biskopska premijera biti u toku 2015. godine. Džej Džej Abrams će ujedno biti i koproducent filma sa Brajanom Burkom, koji je sa njim radio i na filmovima "Star Trek Into Darkness" i "Super 8".

"Upitan kada će tačno snimanje početi Brajan Burk je za "Kolajder" rekao: "Trenutno pravimo plan snimanja i vjerujem da ćemo sa njime početi u prvim mjesecima slijedeće godine".

Prošlog vikenda, 5. maja, saopšteno je da će se dio "Epizode VII" snimati u Škotskoj, ali Burk nije hteo ni da potvrdi niti da demantuje te glasine.

"Lokacije za snimanje još uvijek "lebde u vazduhu" i zavisiće isključivo od scenarija i još mnogo drugih stvari", dodao je.

Sumirajući stanje oko toga dokle se stiglo u produkciji filma Burk je dodao. "Kao što rekoh malopre još uvijek su moguće sve opcije, a kada osjetimo da su sve stvari oko filma i scenarija u skladu i kada se sve složi, krenućemo punom parom napred".

Prethodnih mjeseci glumci iz originalne postave su nagovjestiil da bi voljeli da se ovom uspješnom serijalu vrate i u "Epizodi VII". Razgovori sa producentima su obavljeni, pa se može očekivati da ćemo u "Ratovima Zvijezda" ponovo gledati glumce Harisona Forda, Keri Fišer i Marka Hamila.

Takođe je vrlo vjerovatno da će muziku za film pisati Džon Vilijams, što je potvrdio i režiser Džej Džej Abrams prije nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana