Nastupi afirmisanih banjalučkih bendova

Agencije
Nastupi afirmisanih banjalučkih bendova

Banjaluka - U Muzičkom paviljonu banjalučkog parka "Petar Kočić" od 20. juna do 19. jula biće organizovane muzičke večeri afirmisanih banjalučkih bendova pod nazivom "BL scena u parku "Petar Kočić".

- Nastupiće bendovi koji izvode muziku različitih žanrova od pop, rok do rege i rep muzike, rekla je portparol preduzeća "Akvana" Dijana Vrhovac i pojasnila da je organizator muzičkih večeri "Akvana" koja upravlja radom Muzičkog paviljona.

Prema njenim riječima, prva "svirka" na otvorenom zakazana je za četvrtak, 20. juni kada će nastupiti bend "Vanja d frog" sa pop repertoarom.

Banjalučka grupa "Post skriptum" sviraće rege-ska, 27. juna, a glumci Velimir Blanić i Vladimir Đorđević pjevaće 28. juna.

- Ljubitelji džeza moći će da uživaju u nastupu "Kombajna" 4. jula, a 5. jula u pop-rok repertoaru benda "Važno obavještenje", rekla je Vrhovčeva.

Prema njenim riječima, banjalučki rok-bend "Fejd aut" nastupa 11. jula, a dan kasnije Božana i Keske, koji su imali zapažen nastup u muzičkom šou programu "Ja imam talenat".

Grupa "Kefaja" predstaviće se publici pop-rok repertoarom 18. jula, a rep grupa "Ministar i EMBY" 19. jula.

Svi nastupi na otvorenoj sceni Muzičkog paviljona počinju u 21.00 čas.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana