Nastavak "Demofesta" večeras s pojačanjem: Finale uz "Lajbah", "Sajnšajn" i Ronija Sajza

M.M.
Nastavak "Demofesta" večeras s pojačanjem: Finale uz "Lajbah", "Sajnšajn" i Ronija Sajza

BANjALUKA - Revijalni dio druge večeri 12. "Demofesta" sinoć je prekinut zbog olujnog nevremena koje je pogodilo Banjaluku, a organizatori su danas najavili da će dio programa biti realizovan večeras.

Osim programa u okviru kojeg će nastupiti demo bendovi, finalisti prethodne dvije večeri, na tvrđavi Kastel večeras će nastupiti "Lajbah", Roni Sajz i "Sanšajn", koji je trebalo da nastupe sinoć.
Finalno takmičenje počinje od 20 časova, a kapije Kastela biće otvorene od 19.30.
- Za titulu najboljeg boriće se osam bendova. Revijalni dio programa na glavnoj bini večeras predvode "Lajbah", Parov Stelar i Kiril Džajkovski, dok će na "Samer stejdžu" nastupiti Macha Ravel, Bojana Vunturišević, "Sanšajn", "Niplpipl", "Poket Palma" i Roni Sajz. Najbolju žurku na "Sajlent stejdžu" napraviće MKDSL sa svojim setom „Kluboslavija“ - saopštili su organizatori. 
Svim posjetiocima koji su kupili kartu za drugo veče festivala biće omogućeno da sa istom kartom na festival uđu i večeras.
Sve informacije dostupne su na "Instagram" i "Fejsbuk" stranicama "Demofesta" gdje organizatori redovno postavljaju sve najnovije informacije, kao i sve informacije o mogućim izmjenama u programu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana